انتخاب کشور

شرایط دریافت بورس برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان

بورس تحصیلی در دانشگاه های آلمان

تحصیل در دانشگاه‌های آلمان، با وجود تنوع رشته‌ها و امکانات مناسب، با دشواری‌هایی نیز همراه است. آنچه برای متقاضیان خارجی علاقه‌مند به تحصیل در آلمان، در وهله اول حائز اهمیت است، تامین مالی  است. علاوه بر کارهای دانشجویی با حقوق ماهی ۴۰۰ یورو، راه آسان‌تری نیز برای تامین مخارج زندگی وجود دارد و آن دریافت بورس تحصیلی است.

بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی

در آلمان هشت موسسه وجود دارد که عمده فعالیتشان مربوط به حمایت مالی از دانشجویان خارجی است. این موسسات ممکن است، وابسته به یک حزب سیاسی در آلمان باشند یا گروهی مذهبی را نمایندگی کنند.  از شرایط دریافت بورسیه تحصیلی در آلمان، می‌توان به نمرات خوب در مقطع کارشناسی، اتمام تحصیل در موعد مقرر و همچنین شرکت در سمینارهایی که از سوی موسسه مورد نظر برگزار می‌شود، اشاره کرد. علاوه بر این، نامه پذیرش از استاد راهنما، بخصوص برای دانشجویان مقطع دکترا الزامی است. آنچه برای اکثر موسسات اهمیت دارد، اطمینان از بازگشت متقاضی به کشورش پس از اتمام دوران تحصیل در آلمان است، تا از این طریق علاوه بر انتقال تجربیاتش به سایرین، وجهه مثبتی نیز از جامعه و فرهنگ آلمان به مردم کشور خود منتقل کند.

موسسه‌های گوناگون و شرایط آنها

هشت موسسه مربوط به بورسیه تحصیلی برای دانشجویان خارجی، بورسیه خود را تنها در
اختیار دانشجویانی قرار می‌دهند، که حداقل یک مقطع تحصیلی را در آلمان به اتمام رسانده باشند. اما موسسه دیگری با نام موسسه “تبادلات آکادمیک آلمان” با دفتر نمایندگی در تهران وجود دارد که شرایط دریافت بورسیه در آن متفاوت است. به طور مثال مدت اقامت متقاضی در آلمان به هنگام درخواست بورسیه نباید از یک سال بیشتر باشد. متقاضیان دانشجو در مقطع دکترا، عمده ترین مراجعه‌کنندگان به این موسسه هستند. این محدودیت از طرف سایر موسسات در آلمان وجود ندارد و متقاضیان خارجی می‌توانند حتی در ترم‌های اول تحصیل نیز بورسیه درخواست کنند.

بورسیه مشروط

با الزامی شدن شهریه دانشگاه‌ها در اکثر ایالت‌های آلمان، مسئولان دانشگاهی نگران کاهش تعداد متقاضیان خارجی در دانشگاه های آلمان و به تبع آن کاهش روابط آکادمیک با کشورهای مربوطه هستند. از همین رو به طور مثال دانشگاه بیلفلد آلمان، در ابتکاری جالب به دانشجویان خارجی این دانشگاه بورسیه‌ای مشروط ارائه می‌کند. این دانشگاه تحت شرایطی خاص، از دانشجویان خارجی، شهریه دریافت نمی‌کند و دانشجویان تنها تعهد اخلاقی دارند که در پایان دوران تحصیل، این هزینه را به دانشگاه بازگردانند. از همین رو، بورسیه مشروط نیز به انواع دیگر بورسیه‌های تحصیلی اضافه شده است.

فهرستی از پرسش‌های متداول و پاسخ آنها

آغاز هر کاری همیشه دشوار است. برای تحصیل در آلمان، بهتر است در کشور خود به‌موقع به جمع آوری اطّلاعات مورد نیاز بپردازید،  مثلاًَ اطّلاعاتی درباره‌ی روادید دانشجویی. اصولاً راه تحصیل در مراکز آموزشی آلمان بر روی تمام خارجی‌ها گشوده‌است به شرط این‌که متقاضی شرایط لازم برای دریافت پذیرش تحصیلی را داشته باشد. بخش روابط بین‌الملل (Akademisches Auslandsamt) درهر دانشگاهی مسئول ارزیابی مدارک و شرایط متقاضی  برای صدور پذیرش تحصیلی است. متقاضیانی که آخرین مدرک تحصیلی‌شان در آلمان به رسمیّت شناخته نمی‌شود، این امکان را دارند که با گذراندن دوره‌ی کالج سطح علمی خود را به سطح متقاضیان ورود به دانشگاه برسانند. متقاضی تحصیل در آلمان می‌تواند برای جمع‌آوری اطّلاعات مورد نیاز پیرامون تحصیل در آلمان، رشته‌های تحصیلی ومیزان معلومات لازم در زبان آلمانی  به موسّسه‌ی تبادلات دانشگاهی (آکادمیک) آلمان(DAAD) در کشور خود مراجعه نماید.  دانشجویان می‌بایست مدرک زبان معتبری ارائه‌ دهند که برای صدور پذیرش دانشجویی ضروری است. برای ارزیابی سطح زبان آلمانی و دریافت مدرک مورد نظر آزمون‌های گوناکونی برگزار می‌شوند که داوطلب می‌تواند در یکی از آنها شرکت کند. تنها دانشجویان رشته‌های بین‌المللی نیازی به ارائه‌ی مدرکی که دال برسطح معلومات زبان آلمانی باشد، ندارند. زبان مورد نیاز برای این دسته از دانشجویان زبان انگلیسی است.

 فهرستی از پرسش‌های متداول و پاسخ‌های کلی:

برای تحصیل در آلمان چه باید کرد؟

نخستین گام در این‌راه جمع‌آوری اطّلاعاتی است در مورد:  شرایط دریافت پذیرش تحصیلی، سطح معلومات مورد نیاز در زبان آلمانی، چگونگی دریافت روادید دانشجویی و اجازه‌‌ی اقامت در کشور آلمان. متقاضی می‌بایست سطح معلومات خود در زبان آلمانی را با ارائه‌ی مدرکی معتبر به اثبات برساند. داوطلبانی که هدفشان تحصیل در رشته‌های بین المللی است، از این قاعده مستثنی هستند. یکی از شرایط لازم برای تحصیل این گروه از دانشجویان، تسلّط کافی به زبان انگلیسی است.
چگونه سطح معلومات متقاضی در زبان آلمانی سنجیده می‌شود؟
برای تحصیل در مراکز آموزش عالی آلمان، ارائه‌ی مدارکی که نشان‌دهنده‌ی تسلّط کافی داوطلب به زبان آلمانی است، ضروری است. تنها داوطلب‌هایی که قصد تحصیل در رشته‌های بین‌المللی را دارند، از این قاعده مستثنی هستند. برای دریافت این مدارک می‌توان در آزمون‌های زبان ویژه‌ای که هم در ایران و هم در آلمان برگزار می‌شوند، شرکت کرد.
ارائه چه مدارکی برای تحصیل در آلمان ضروری است؟
مهمترین مدرک روادید دانشجویی است. برای متقاضیان تحصیل در آلمان سه نوع روادید وجود دارد:
روادیدی که فقط برای فراگیری زبان در آلمان صادر می‌شود (Sprachvisum)
روادید متقاضی تحصیل ( Studienbewerbervisum)
روادید دانشجویی ( Visum zu Studienzwecken)

تنها داشتن روادید دانشجویی امکان اقامت و تحصیل دانشجویی در آلمان را فراهم می‌سازد. متقاضی می‌بایست افزون‌بر روادید دانشجویی،  گذرنامه‌ی معتبر و اصل مدارک ( کارنامه‌های‌) تحصیلی خود را نیز ارائه دهد.
نحوه‌ی پذیرش دانشجو در رشته‌های گوناکون چگونه است؟
بخش روابط بین الملل دانشگاه‌ها  (Akademisches Auslandsamt)و مرکز اصلی  توزیع سهمیه‌ی دانشجویی (ZVS) ، مسئولیّت توزیع جواز دانشجویی در رشته‌های گوناکون را به عهده دارند. پذیرش تحصیلی تنها زمانی صادر می‌شود که متقاضی دارای جواز ورود به مراکز آموزش عالی(Hochschulzugangsberechtigung) باشد. پس از دریافت همه‌ی این مدارک، متقاضی می‌تواند در مراکز آموزش عالی نام‌نویسی(Einschreibung) کند.
متقاضی می‌باید خود را پس از ورود به آلمان نزد چه اداره‌هایی معرّفی کند؟
مهمترین اداره‌، اداره‌ی خارجی‌ها (Ausländeramt)و اداره‌ ثبت احوال  (Einwohnermeldeamt) است. داوطلب تحصیل در آلمان می‌باید در اداره‌ی خارجی‌ها مدارکی ارائه دهد که دال بر تأمین هزینه‌ی تحصیل دانشجو در آلمان ‌باشند. اجازه‌ی اقامت دانشجویی در آلمان تنها برای یک سال صادر می‌شود و باید هر ساله تمدید شود.

آیا کارنامه‌ها‌ی تحصیلی و دیگر مدارک باید تأیید شوند؟

برای درخواست تحصیل در آلمان می‌بایست  تمام مدارک و کارنامه‌های متقاضی نخست ترجمه و سپس به‌طور رسمی تأیید شوند. برای درخواست پذیرش، تنها به ترجمه‌ی تأیید شده‌ی این مدارک نیاز است. نکته‌ی مهم : هیچ‌گاه اصل مدارک خود را تحویل ندهید.  ارایه ترجمه‌ی تایید شده‌ی مدارک کافی است.
آیا دانشجو می‌‌بایست خود را بیمه‌ی درمانی کند؟
دانشجویان آلمانی و دانشجویان سایر کشورها زیر پوشش شرکت‌های بیمه‌ی خدمات درمانی دولتی  (gesetzliche Krankenkasse)  قرار می‌گیرند. حق بیمه‌ی دانشجویی تقریبا ۵۰ یورو در ماه است.
چه مقدار پول برای تحصیل در آلمان لازم است؟
هزینه‌ی زندگی در آلمان بالاست. میزان مخارج زندگی دانشجویی در آلمان بستگی زیاد به شهری دارد که دانشگاه در آن واقع ‌است. در بیشتر ایالت‌ها، دانشجویان هنوز شهریه‌ای به دانشگاه نمی‌پردازند. ولی دانشجو برای تامین مخارج زندگی‌‌اش می‌باید ماهیانه در حدود ۶۶۰ یورو پول داشته ‌باشد.
دانشجو کجا و چگونه می‌تواند جایی برای زندگی پیدا کند؟
از طریق روزنامه‌ها، آگهی‌ها یا تابلوهای اعلانات. آپارتمان‌های اشتراکی(Wohngemeinschaft) یا خوابگاه‌های دانشجویی(Studentenwohnheim) امکانهای خوبی برای زندگی مناسب دانشجویی هستند. بعلاوه اداره‌ی امور صنفی و فوق برنامه‌ی دانشجویی (Studentenwerk)  وبخش روابط بین‌الملل دانشگاه مربوطه   (Akademisches Auslandsamt) هم در یافتن مکانی برای زندگی، به دانشجویان کمک می‌کنند.

مطلب پیشنهادی:  کارشناسی و کارشناسی ارشد در آلمان

آیا دانشجو در آلمان برای کارکردن نیاز به اجازه‌ی کار دارد؟
خیر، امّا در این مورد محدودیّت‌هایی وجود دارد. دانشجویان کشورهای غیرازاعضای اتّحادیّه‌ی اروپا، مجازند  تنها ۹۰ روز در سال کار کنند. از سوی دیگر در برخی ایالت‌ها، این دانشجویان اجازه دارند تنها در تعطیلات بین دو نیم‌سال تحصیلی کار کنند.

هزینه‌‌های زندگی دانشجویی

هر دانشجو برای تأمین مخارج زندگی در آلمان، ماهیانه به ۶۶۰ یورو احتیاج دارد. هزینه‌زندگی در کشور آلمان بالاست. ۶۶۰ یورو در ماه پول زیادی نیست. با این مبلغ در ماه، دانشجو زندگی کاملاً ساده‌ای خواهد داشت. برای اینکه از این پول کم بتوان به بهترین شکل استفاده کرد، باید به هزینه‌های ثابت زندگی در آلمان توجّه کرد و آن‌ها را تا آن‌جا که امکان دارد، پایین نگه‌داشت. یکی از این هزینه‌های ثابت کرایه‌ی خانه است.

شهریه‌

پیشتر دانشجو برای تحصیل در مراکز آموزش عالی دولتی آلمان مجبور به پرداخت شهریه نبود. امّا پس از لغو ممنوعیّت مطالبه‌ی شهریه از دانشجویان، درسال ۲۰۰۵، توسّط  دادگاه قانون اساسی دولت فدرال آلمان  Bundesverfassungsgericht، در بسیاری از ایالت‌ها، در آینده دانشجویان مجبور به پرداخت شهریه خواهند بود. برخی ایالت‌ها مطالبه‌ی شهریه از دانشجویان را از نیمسال زمستانی ۲۰۰۶ـ۲۰۰۷ آغاز کرده‌اند. شهریه‌ی پرداختی ۵۰۰ یورو در هر نیم‌سال تحصیلی “زِمِستِر” (Semester) تعیین شده‌است. بهتر است قبل از اقدام برای دریافت پذیرش تحصیلی، از این‌نکته که آیا در مرکز آموزش عالی انتخابی شما هم شهریه پرداخت می‌شود یا خیر، اطلاع حاصل کنید.

شهریه‌ی تحصیل درازمدّت  Langzeitgebühren

دانشجویانی که دوران تحصیل آنها به درازا می‌کشد و تعداد نیمسال‌های تحصیلی‌شان از حدّ مجاز پیش‌بینی شده، می‌گذرد، باید شهریه بپردازند. این شهریه افزون بر عوارض دانشجویی است که به طور عادّی به دانشگاه پرداخته‌ می‌شود و مقدار آن تا ۸۰۰ یورو در هر نیمسال تحصیلی می‌رسد. موعد پرداخت این شهریه معمولاً پس از ۷ سال تحصیل یا به عبارتی پس از ۱۴ نیمسال تحصیلی است.

عوارض دانشجویی (Semesterbeitrag)

سوای شهریه‌ای که دانشجو به‌زودی در بسیاری از دانشگاه‌ها می‌باید بپردازد، دانشجویان برای هر نیمسال تحصیلی مبلغی به عنوان سهم دانشجو در امور دانشجویی (عوارض دانشجویی) به دانشگاه می‌پردازند که Semesterbeitrag نام دارد. این مبلغ معمولاً بیش از ۱۰۰ یورو در هر نیم‌سال تحصیلی نیست و به خرج اداره‌ی امور صنفی و فوق‌برنامه‌ی دانشجویی (Studentenwerk) و هچنین شورای عمومی دانشجویی که به اختصار به آن “آستا” می‌گویندAsta))، می‌رسد. در شهرهای بزرگ، در این مبلغ پرداختی، هزینه‌ی بلیط نیمسال تحصیلی (Semesterticket) هم منظور شده، که حقّ استفاده‌ی رایگان از اتوبوس‌ و قطاردر محدوده‌ای مشخّص را به دانشجو می‌دهد.

بلیط نیمسال تحصیلی (Semesterticket)

بلیط استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی ( اتوبوس، قطار، قطار زیرزمینی) در محدوده‌ای مشخّص، که برای یک نیمسال تحصیلی اعتبار دارد. به طور معمول کارت دانشجویی همزمان بلیط نیمسال تحصیلی هم محسوب می‌شود، وقتی که هزینه‌ی آن در مبلغ پرداختی به عنوان سهمیه‌ی دانشجو در امور دانشجویی (Semesterbeitrag)، پرداخت شده‌باشد.

اداره‌ی امور صنفی و فوق برنامه‌ی دانشجویی (Studentenwerk)

نهاد مستقل که مسئولیّت اداره‌ی سالن‌های غذاخوری و کافه‌تریاها و توزیع و اداره‌ی خوابگاه‌های دانشجویی را در مراکز آموزش عالی به‌عهده دارد. افزون بر آن، این نهاد مشاوره‌های روانی‌ـ درمانی هم به دانشجویان ارائه می‌دهد.

تخفیف‌‌های ویژه‌ی دانشجویان

در بسیاری از موارد تخفیف‌های ویژه‌ای برای دانشجویان در نظر گرفته‌شده‌است. برای مثال موزه‌ها و مراکز فرهنگی معمولاً به دانشجویان تسهیلات ویژه‌ای عرضه می‌کنند. گاهی با بهره‌گیری از این تخفیف‌ها، دانشجو می‌تواند با هزینه‌ی کمی سفر کند، از جمله با هواپیما. برای استفاده از تمام این تسهیلات، خوب است که دانشجو دارای کارت بین المللی دانش‌آموزی/ دانشجویی Internationale Schüler – und Studentenausweis (ISIC) باشد. قیمت این کارت ۹ یوروست وبرای درخواست آن باید با به همراه داشتن یک عکس رنگی و کارت دانشجویی به اداره‌ی امور صنفی و فوق‌برنامه‌ی دانشجوییStudentenwerk  مراجعه کرد. اما بدون داشتن این کارت هم  به دانشجو در بسیاری موارد تخفیف‌ تعلّق می‌گیرد. دانشجویان تا سن ۲۶ سالگی می‌توانند با ارائه‌ی کارت دانشجویی خود از تسهیلات ویژه‌ای برای سفر کردن با قطار استفاده کنند. برای دانشجویان دیگر گروههای سنّی هم، استفاده از وسایل نقلیه‌ی عمومی ( به جز تاکسی) معمولاً بسیار ارزان‌تر از سایر قشرهای جامعه است.

بافوگ( BAföG)  

قانون فدرالِ پشتیبانی مالی از تحصیل “Bundesausbildungsförderungsgesetz” که به اختصار بافوگ( BAföG) گفته می‌شود، برای پشتیبانی ازدانشجویان در طول تحصیل، برای آنان کمک هزینه‌ی تحصیلی درنظر گرفته‌است. این کمک‌هزینه‌ی تحصیلی تنها به دانشجویانی تعلّق می‌گیرد که هنوز از مرز ۳۰ سالگی نگذشته‌اند و خانواده‌ی آنها قادر به حمایت مالی از آنان نیست. مقدار این کمک‌هزینه، بستگی به درآمد خانواده‌ی دانشجو و درآمد خود دانشجو ( چنانچه دانشجو مشغول به کار باشد) دارد. با پایان یافتن مدّت قانونی تحصیل ( برای دانشگاهیان تا پایان نیمسال نهم و برای دانشجویان سایر مراکز آموزش عالی، تا پایان نیمسال هفتم) این کمک هزینه‌ی تحصیلی قطع می‌شود،  مگر در موارد استثنائی مثل بیماری یا سرپرستی و نگهداری از بچّه  یا  در صورت داشتن هر گونه معلولیّت.
بخشی از این کمک هزینه،‌ می‌بایست بعدها توسط دانشجو به دولت بازپرداخت شود. دانشجویان خارجی هم می‌توانند با داشتن شرایطی ویژه درخواست بافوگ کنند. این شرایط شامل حال دانشجویان عادی از کشورهایی که عضو اتحادیه‌ی اروپا نیستند، نمی‌شود. اطّلاعات بیشتر در این زمینه را می‌توان با مراجعه به اداره‌ی بافوگ مستقر در اداره‌ی امور صنفی و فوق‌برنامه‌ی دانشجویی کسب کرد.

در صورتیکه متقاضی تحصیل در آلمان هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “آلمان” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

گروه موسسات ویستا (با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری)
موسسه پرسا گسترویستا
موسسه علم هنر میثاق
موسسه سپید ستاره فدک
موسسه سازندگان آینده دانش ایرانیان

تلفن:
۸۸۶۲۱۳۶۳
۸۸۰۵۴۹۱۲
۶۶۵۲۰۹۱۶
همراه(پاسخگویی تا ساعت۲۱): ۰۹۱۹۹۵۰۳۰۴۱

آدرس: تهران، یوسف آباد، نبش خیابان شصتم ، ساختمان تابان ، طبقه دوم ، واحد ۲۰۵
ساعات کاری:
شنبه تا چهارشنبه ۹:۳۰ الی ۱۷
پنجشنبه ها ۹:۳۰ الی ۱۲

ایمیل: info@vistauni.com
وب سایت: www.vistauni.com

ثبت شماره تماس در زیر مطالب کشور آلمان


در صورتیکه متقاضی ثبت شماره تماس خود در انتهای تمامی مطالب مربوط به آلمان هستید با ما تماس بگیرید.
ویژه موسسات اعزام دانشجو
آی دی تلگرام: adelyaghoubi@
ایمیل: info@raimand.com

  1. ناديا گفت:

    با سلام ببخشید من ارشد معماری داخلی دارم و برای دکترای معماری داخلی. در آلمان میخوام بورسیه بگیرم ضمن اینکه من مدرک آیلتس زبان دارم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید

    • سید علی گفت:

      سلام من یکی از دوستانم برا همین رشته داره میره ایتالیا و نیاز به آیلتس ۶ داره و برای آقایایون باید به نظام وظیفه پول بدند و برای همه مقدار پول معیین هر کشور توسط سفارت اون کشور اخذ میشه و بذای ایتالیا ۵۰ میلیون تومنه

  2. محمد گفت:

    ببخشید من فعلا کنکور ندادم ولی شنیدم تو ایران به هر چی رشته تو دانشگاه سراسری بری فقط فقط سراسری میتونی از المان بورسیه بگیر و مفتی بری اونجا و همون رشتتو اونجا بخونی این درسته لطفا پاسخ بدید

  3. هما عوض زاده گفت:

    با سلام
    آیا امکان اخذ بورسیه از دانشگاههای آلمان در مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بازرگانی برای بنده که دارای مدرک کاردانی مدیریت صنعتی- کارشناسی مدیریت بازرگانی از دانشگاه غیرانتفاعی و کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی بین الملل از دانشگاه تهران مرکز می باشم و طی ماه آینده امتحان B1 دارم و مدرک آن اخذ میشود.
    با تشکر

  4. ❤masoomeh گفت:

    سلام من میخواستم ببینم بدون رتبه کنکور میتونم درآلمان تحصیل کنم؟هزینش چندمیشه؟لطفا جواب بدید

    • ناشناس گفت:

      سلام دخترم دوره ی پیش دانشگاهی رو تمام کرده و رشته ی تجربی
      میخوام براش در یک دانشگاه اروپایی بورسیه بگیرم
      ایا امکانش هست؟

    • ناشناس گفت:

      سلام بله اما هزینه زیادی داره سالی ۱۴۰۰۰تا ۲۰۰۰۰یورو با دیپلم

  5. مريمي گفت:

    سلام و روزتون بخیر،سوالی دارم از خدمتتون
    دختر ٨ ساله ای دارم که با من زندگی میکنه،میتونم برای ادامه تحصیل خودم که بورسیه گرفتم دخترم رو هم ببرم؟

  6. Sanaz گفت:

    سلام من سال سوم رشته مهندسی صنایع خمیر و کاغذ دانشگاه تهران هستم زبان انگلیسی در حد آیلتس ۶/۵ و معدل ۱۴
    برای بورسیه کامل و ادامه تحصیل در همین رشته در دانشگاه Darmstadt چه شرایطی رو باید داشته باشم
    ممنون

    • Sohi گفت:

      سلام. من هم میخام تو رشته صنایع کاغذ ادامه تحصیل بدم. اگه امکانش باشه باهم تبادل اطلاعات کنیم. ممنون میشم به ایمیل من پیام بدید.Smahmoodiyan@yahoo.com

  7. عمران اشرفی گفت:

    سلام من عمران اشرفی از استان سیتان بلوچستان از شهرستان چابهار مدرک کاردانی حسابداری دانشگاه ازاد گرفتم کارشناسی رو دارم علمی کاربردی ادامه میدم ترم دو هستم اما میخوام ادامه تحصیل در المان داشته باشم ایا امکانی هست اگه هم هست لطفا راهنمایی کنید باتشکر

  8. بی نام گفت:

    با سلام و خسته نباشید.دانشجوی کارشناسی ارشد هستم رشته بیو شیمی.برای ورود به دانشگاه المان چه شرایطی وجود داره؟میانگین معدل کارشناسی هم۱۵ونیم هستش.راهنمایی کنید ممنون

  9. ناشناس گفت:

    سلام و رتبه یک رقمی آوردم در رشته نرم افزار کامپیوتر و به کدنویسی مسلط هستم و میخوام بورسیه بشم به هاروارد باید چیکار کنم جواب را به ایمیلم بفرستید ممنون
    alirezazlord@gmail.com

  10. ناشناس گفت:

    سلام
    آیا در رشته دکتری کشاورزی ارگانیک دانشگاه های آلمان بورسیه می دهند؟

  11. ناشناس گفت:

    سلام
    مدرک کارشناسی ارشد رو از دانشگاه ازاد گرفتم
    ایا میتونم در مقطع دکتری از دانشگاه المان بورس بگیرم

  12. انا گفت:

    سلام
    دیپلم هوانوردی دارم
    ترم اول دانشگاه در رشته ی A&p
    و در اموزشگاه شروع به خواندن خلبانی کردم
    میخواستم بدونم شرایط بورسیه به المان برای من چجوریه ؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید!

  13. سمانه گفت:

    سلام من کارشناسی گرافیک دارم معدلم ۱۸ و ۶ سال سابقه کار مرتبط دارم و رزومه خوبی دارم مدرک زبان ندارم نه انگلیسی نه آلمانی البته انگلیسی رو دارم کلاس فشرده میرم آیا شرایط بورسیه گرفتن رو دارم؟

  14. اتی گفت:

    با سلام وخسته نباشید من دانشجوی کشاورزی گرایش ژنتیک و ترم ۵ هستم میخواهم شرایط بورسیه رو بدونم اگه میشه جواب بدید.

  15. علي گفت:

    سلام،ممنون میشم خلاصه جواب بدید بهم.
    من لیسانس معماری دانشگاه ازاد مرودشت دارم و مقطع کارشناسی ارشد در رشته طراحی شهری دانشگاه ازاد یزد تحصیل کردم در حال حاضر هم واسه گرفتن مدرک ایلتس اقدام کردم،
    ایا در رشته شهرسازی میتونم در دانشگاههای بین المللی اقدام کنم؟
    ممنون??

  16. محمد گفت:

    سلام ببخشید من هنوز کنکور ندادم دوساله دیگه به کنکورم مونده میخواستم ببینم امکان بورسیه تو آلمان رودارم یانه اگه دارم راهنمایی کنیین ممنون از سایت خوبتون

  17. امیررضا گفت:

    باسلام من این ترم کاردانی رشته تکنولژی ابیاری دردانشگاه دولتی کشاورزی کرج فارغ التحصیل شدم وبایددرترم بهمن مقطع لیسانس ادامه دهم حالاقصددارم به دانشگاه معتبر المان ادامه تحصیل دهم ایا امکان بورسیه وجوددارد؟اگرنه هزینه تحصیل دررشته های کشاورزی ومهندسی چقدراست لطفاراهنمایی فرمایید.باتشکر

  18. عاطفه گفت:

    سلام با رتبه ی هفده کنکور کارشناسی رشته ی تکنولوژی و طراحی نقشه کشی صنعتی در دانشکده ی شریعتی میتونم برای ارشدم بورسیه آلمان بشم؟؟

  19. حسین گفت:

    با سلام و احترام
    بنده دکترای جغرافیا از دانشگاه تهران دارم (لیسانس و فوق هم دانشگاه تهران بودم) میخواستم تو مقطع کارشناسی ارشد رشته مدیریت بخونم. نمره زبان ندارم ولی زبانم اوکی هست. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    سپاس

  20. امین گفت:

    سلام وقت بخیر من و نامزدم هر دو فوق لیسانس معماری داریم اگر داخل ایران عقد کنیم برای بورس گرفتن میتونیم هر ۲ بورس بگیریم برای دکترا یا فقط ۱نفر از ما میتونه بورس بگیره؟

  21. بهناز گفت:

    سلام
    من مدرک کارشناسی مهندسی صنایع دارم با معدل ۱۷ دانشگاه دولتی، زبانم خوبه ولی هنوز آیلس امتحان ندادم، نمیدونم کدوم دانشگاه رو باید برای تحصیل در آلمان انتخاب کنم و برای کدوم دانشگاه اقدام کنم،و قصدم اینه که بورسیه یا فاند بگیرم کسی میتونه راهنماییم کنه؟behy7606@yahoo.com

  22. پریسا گفت:

    سلام ، در رشته ی داروسازی تحصیل میکنم تو دانشگاه آزاد
    برای رفتن به آلمان باید چه زمانی از تحصیلم اقدام کنم ؟ آیا زبان آلمانی باید حتما بلد باشم؟ و فاند آیا میدن بهم ؟

  23. کاظمی گفت:

    کاظمی هستم متقاضی دکتری رشته زبان شناسی هستم

  24. ارسلان گفت:

    سلام من کاردانی فوریت های پزشکی دارم برای تحصیل در المان چکار باید بکنم ایا امکانش هست چون مدرکمو گرفتم

  25. علی کریمپور گفت:

    سلام بنده سال دوم هنرستان رشته الکترونیک هستم در زمینه رباتیک به صورت حرفه ای فعالیت دارم برنامه نویس و طراح مدار حرفه ای هم هستم مدرک زبان انگلیسی هم دارم چند مقام کشوری و چند ثبت اختراع هم دارم در سازمان ملی نخبگان کشور هم ثبت شده است میخواهم برای مدرک فوق دیپلم به المان بروم شرایط برای بنده چگونه است ؟ ایا میتونم برم یا باید تا فوق دیپلم در ایران باشم؟ شرایط دانشگاه های المان در زمینه رباتیک به چه صورت است ؟ ایا در این زمینه شرایط کار وجود دارد؟
    ممنون میشم جواب بدید .
    Karimporali@gmail.com

  26. ارشاد احمدی گفت:

    سلام به خدمت شما دوستان عزیز من محصل سال دوم زبان و ادبیات آلمانی هستم و میخواهم که بدانم که چه باید کرد که به در یکی از دانشگاه های آلمانی بتوانم تحصیل نمایم یعنی رای پیدا کنم در آنجا؟
    تشکر..

  27. آتنا گفت:

    سلام من ترم۲کاردانی رشتهITهستم میخواستم ببینم میتونم برای کارشناسی به آلمان برم و آنجا تحصیل کنم تا مقطع دکتری و بعد اقامت آنجا رادریافت کنم دیپلم زبان انگلیسی هم دارم آیا برای تحصیل در آلمان بایدپولی در سفارت لوکه کرد؟لطفا مراحل کامل رو بهم بگید و منو راهنمایی کنید
    atiiiiiix7883rd@gmail.com

  28. آتنا گفت:

    سلام من ترم۲کاردانی رشتهITهستم میخواستم ببینم میتونم برای کارشناسی به آلمان برم و آنجا تحصیل کنم تا مقطع دکتری و بعد اقامت آنجا رادریافت کنم دیپلم زبان انگلیسی هم دارم آیا برای تحصیل در آلمان بایدپولی در سفارت بلوکه کرد؟لطفا مراحل کامل رو بهم بگید و منو راهنمایی کنید
    atiiiiiix7883rd@gmail.com

  29. اسمان گفت:

    سلام ببخشید من یک سوال دارم
    من میخواهم بورس رایگان المان بشم ولی مجردم ایا میتونم این بورس را بگیرم و ایا بورس رایگان المان داره و ایا بدها این مدرک در ایران اعتبار داره

  30. فاطمه گفت:

    سلام خسته نباشی من ترم دو کاردانی رشته حسابداری هستم میخوام ببینم چه شرایطی لازمه برا گرفتن بورسیه المان در مقطع کارشناسی

  31. مرتضی گفت:

    سلام شرایط بورسیه رشته کامپیوترنرم افزارچطور است

  32. نعیم گفت:

    سلام خسته نباشید من دانشجوی ترم اخر کارانی رشته تاسیسات هستم می خواستم ببینم برای ادامه تحصیل در المان باید چه کار کنم ممنون میشم راهنمایی کنید. باتشکر

  33. کوهستان گفت:

    با سلام
    من کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دارم
    چطور میتونم برای مقطع دکتری بورسیه بگیرم
    مدرک ایلتسم در اینده نزدیک میگیرم

  34. هانی گفت:

    سلام شبتون بخیر . من فوق لیسانس مهندسی کشاورزی از دانشگاه علوم تحقیقات تهران رو دارم. ۲۷ سالمه و یک سال سابقه کار در زمینه رشته خودم رو در یک پروژه معتبر را دارم. مجردم و عضو اتاق ایران و آلمان هستم. میخواستم بدونم از چه طریقی میتونم برم آلمان و اینکه اگه تحصیلی باشه من رشته هنر رو خیلی دوست دارم ، میتونم لیسانس رو در یکی از رشته های هنر بگیرم در این کشور و اجازه کار میدم بهم؟ و یک سوال دیگه میتونم در دانشگاه های دولتی آلمان تحصیل کنم؟؟
    ممنون میشم راهنماییم کنید .

  35. سعید گفت:

    سلام من دانشجوی پزشکی دولتی در ایران هستم.قصد ادامه تحصیل در آلمان به صورت رایگان رو دارم.لطفا راهنمایی کنید

  36. هانی گفت:

    سلام, من کارشناسی ارشد زمین نفت دارم از دانشگاه ازاد شیراز با معدل ۱۸/۴۵ چند تا مقاله هم دارم و دو تا کتاب هم چاپ کردم برای ادامه تحصیل میخوام برم المان . لطفا راهنمایی کنید

  37. یاشار گفت:

    سلام من در حال حاضر در مقطع کارشناسی ارشد در حال تحصیلم آیا برای مقطع دکتری امکان ادامه تحصیل به صورت رایگان در دانشگاه های دولتی آلمان مثل دانشگاه اشتوتگارت دارم؟

  38. میتی گفت:

    سلام من ترم اول تربیت بدنی دانشگاه آزادم امکانش هست منم بورسیه بگیرم؟

  39. کیمیا گفت:

    ببخشید تمام چیزهایی که نوشته بودید اکثرا مربوط به کارشناسی به بالا بود ولی من میخوام بعد از گرفتن دیپلم به آلمان برم.میشه لطفا راهنماییم کنید ممنون میشم

  40. سپیده گفت:

    با سلام من فوقق لیسانس مهندس مکانیک هستم از دانشگاه دولت تبریز و معدلم ۱۷٫۳۰ هستش ولی مقاله ای ندارم و همسرم لیسانس مهندس مکانیک هست از دانشگاه دولتی.ایا ما میتونیم برا ادامه تحصیل فری نمیکنه چه دکترا چه فوق لیسانس برای المان اقدام کنیم ه صورت بورسه.میشه راهنمایی کنید منون میشم.

  41. اقای گفت:

    سلام برای پذیرش بورسیه در مقطع کارشناسی در دانشگاه های المان یکی از شرط ها ارائه دادن اخرین مدرک تحصیلی هست ..
    میخواستم بدونم اخرین مدرک منظورش گواهی پایان تحصیلی دوه دبیرستانه؟ یا کارنامه سال چهارم؟ دقیقا منظورش کدوم مدرکه؟
    آیا ریزنمرات و مدرک سال های دوم و سوم دبیرستان هم میخواد یا نه؟
    میانگین معدل باید چقدر باشه؟

    ممنون میشم پاسخ بدید

  42. سوگند گفت:

    سلام,چطور میتونم برای رشته تجربی تو مقطع کارشناسی بورسیه بگیرم؟
    ایا تست داف برای بورسیست؟

  43. رسول گفت:

    سلام، من لیسانس علوم ازمایشگاهیی دارم،، برای رفتن به المان یا ایتالیا، راهنمایی میخوام، شرایط و شهریه ها و….

  44. محسن گفت:

    باع رص سلام و خسته نباشید من لیسانس صنایع_صنایع در موسسه غیرانتفاعی دارم معدلم ١۳٫۵ هست أیا میشه بورسیه تحصیلی بگیرم

  45. فرنوش گفت:

    سلام وقت بخیر رشته ی من مهندسی پزشکی هستش با معدل ۱۴ و خورده ای ،امکانش هست منو راهنمایی کنین برای بورس به آلمان!ممنونم

  46. شهرزاد گفت:

    سلام
    من ۱۸ساله هستم و امسال توی کنکور سراسری ریاضی(۹۷)شرکت کردم .دیپلم زبان هم دارم و معدل دیپلم ریاضیم هم بالای۱۹هست می خواستم ببینم امکان بورسیه شدن با رتبه کنکور هست؟و اگه بله تا چه بازه ای؟و یک سوال دیگه:بهتر هست که الان برای تحصیل در المان اقدام کنم یا بعد از لیسانس؟

  47. علی گفت:

    با سلام
    من امسال کنکوری هستم و میخواستم برای رشته نرم افزار دانشگاه مونیخ بورسیه بشم آیا امکان این کار وجود دارد یا باید لیسانس را بگیرم بعد اقدام کنم.
    ممنون

  48. Shigufa گفت:

    سلام
    من امسال کنکور امتحان دادم و در موسسه خصوصی رهنمایی شدم و میخواهم بورسیه بگیرم
    آیا امکان دارد
    زیاد دلچسب دارم برم بورسیه در کشور آلمان ادامه تحصیل بکنم .

  49. محمد گفت:

    سلام
    من ۲۱ سال سن دارم و زبان و ادبیات آلمانی را در دانشگاه هرات افغانستان تا ترم هفتم در سطح لیسانس خواندم و سطح زبانم b2 است و به انگلیسی تسلط دارم ولی از لحاظ مالی ضعیفم. میخواستم بپرسم ممکن است ادبیات آلمانی را در سطح ارشد در آلمان بخوانم یا نه؟

  50. ام البنين گفت:

    سلام من چگونه میتوانم مشکل خود را حل کنم و چگونه بورسیه المان را بدست بیاورم

موقتا امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد

×