دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

اقامت کانادا

اخذ اقامت کانادا از طریق ویزای تحصیلی و تبدیل آن به ویزای دائم توسط وکلای رسمی کانادایی

همراه با اجازه کار

شرایط لازم و مدارک جهت ویزای کانادا:

داشتن مدرک تحصیلی دیپلم، لیسانس و یا فوق لیسانس (ترجمه رسمی یکی از مدارک)

ریز نمرات دوره تحصیلی (ترجمه رسمی)

داشتن دو سال سابقه کار

آشنایی به زبان انگلیسی ( داشتن آیلتس یا تافل امتیاز محسوب می شود )

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر از طریق زیر اقدام نمایید:

پست الکترونیکی : info@raimand.com

شماره تماس : ۰۰۹۰۵۳۵۰۳۸۴۹۱۱ تماس از طریق واتس آپ و تلگرام (آی دی تلگرام adelist )

مطلب پیشنهادی:  دبیرستان و پیش دانشگاهی در کانادا
Please follow & like us :)
RSS
Follow by Email
Facebook
Twitter
×