ویزای کار ترکیه به چه صورت می باشد؟\r\nبرای گرفتن ویزای کار ترکیه شما اول باید پیشنهاد کار داشته باشید. شما زمانی میتوانید مجوز کار دریافت کنید که کارت اقامت ترکیه شما شش ماه اعتبار داشته باشد.بعد از قبول کردن پیشنهاد کار از طرف شما، کارفرما در سایت کار و امور اجتماعی ترکیه فرم درخواست استخدام یک خارجی را می فرستد. در صورت قبولی ازطرف اداره کار، کارفرما مدارک شما را به اداره کار ارائه می د...
تحصیل در ایتالیا\r\nادامه تحصیل در ایتالیا را پیشنهاد می کنیم، چون:\r\n\r\n۱: تحصیل در آن بسیار ارزان است\r\n۲: امکان دریافت بورسیه های ۲۲۰۰ یورویی و ۵۲۰۰ یورویی در سال برای ایرانیان وجود دارد\r\n۳: دوره های ارائه شده بسیار زیادی به انگلیسی دارد\r\n۴: جایگاه علمی اکثریت قاطع دانشگاه های آن بسیار عالی است\r\nقطب جدید تحصیل رایگان در اروپا\r\nکشور ایتالیا به عنوان یکی از برترین کشور های اروپایی که تحصیل در دا...
تحصیل رایگان در آلمان\r\nشاید یکی از علت‌های جذابیت دانشگاه‌های آلمان برای دانشجویان خارجی عدم پرداخت شهریه باشد. اما این قانون در همه ایالت‌های این کشور وجود ندارد. در این مطلب وضعیت پرداخت شهریه در همه ایالت‌ها را شرح داده‌ایم.\r\n\r\nجمهوری فدرال آلمان از ۱۶ ایالت و ایالت‌شهر تشکیل شده است. در این کشور بیش از ۴۰۰ مرکز آموزش عالی و دانشگاه وجود دارد. مراکز آموزش عالی آلمان در سطح بین‌الم...
مهارجت به آلمان، مهاجرت به کانادا، مهاجرت به کانادا\r\nشیوه های متفاومت مهاجرت به آلمان\r\n۱)اقامت از طریق سرمایه گذاری و ثبت شرکت\r\n۲)اقامت تحصیلی\r\n۳)اقامت از طریق پناهندگی\r\n۴)اقامت از طریق ازدواج\r\n۵)اقامت کاری\r\n۶)مهاجرت از طریق تخصص(بلو کارت یا همان کارت آبی)\r\nشیوه های متفاوت مهاجرت به کانادا\r\n۱)اقامت از طریق پناهندگی\r\n۲)اقامت از طریق ازدواج\r\n۳)اقامت تحصیلی\r\n۴)اقامت از طریق سرمایه گذاری(ثبت شرکت...
کار در آلمان\r\nدر کشور آلمان، میزان حقوق کارمند یا کارگر در قرارداد استخدام قید و جزئیات دیگر، مربوط به تجدید نظر در حقوق (افزایش های پیش بینی شده با توجه به افزایش هزینه های زندگی) نیز در آن منظور می شود.\r\n\r\nمیزان حقوق در قراردادهای کاری معمولا به طور کلی بیان می شود؛ یعنی قبل از اعمال کسورات و مزایا، مالیات ها و تامین اجتماعی. حقوق افراد معمولا به صورت ماهیانه پرداخت می شود، هر چند ممکن اس...
واحد پول رایج در کشور مجارستان در سابق فورینت (HUF) بوده که در سال ۲۰۱۲ به یورو تغییر یافت . در حال حاضر یک یورو معادل ۲۷۰ فورینت مجارستان و یک دلار تقریباً معادل۲۲۰ فورینت بوده و صرافیها به فراوانی در تمامی کشور مجارستان وجود دارند و خدمات ارزی را به طور مطمئن انجام می دهند.\r\n\r\n⁣مجارستان دارای یکی از کارآمدترین و دقیقترین سیستمهای حمل و نقل عمومی در جهان می باشد، وسائل حمل و نقل عمومی مجار...
\r\nاصلاح قانون اخذ تابعیت ترکیه\r\nبر اساس اصلاح قانون اعطای شهروندی ترکیه که امروز در روزنامه رسمی کشور منتشر شد٬ شرایط لازم برای کسب حق شهروندی ترکیه برای اتباع خارجی تسهیل شد.\r\n\r\nبر این اساس به اتباع خارجی که در ترکیه اقدام به سرمایه‌ گذاری مستقیم حداقل با مبلغ ۵۰۰ هزار دلار و یا معادل آن به لیره ترک کنند، امتیاز حق شهروندی ترکیه داده می‌شود. پیشتر این میزان سرمایه گذاری حداقل ۲ میلیون د...
فرصتی استثنایی برای تحصیل در رشته داروسازی در قبرس\r\nبرای تحصیل در رشته داروسازی، خوش آب و هوا ترین نقطه قبرس شمالی و به فاصله ده دقیقه از دریای مدیترانه را انتخاب کنید. این دانشگاه واقع در شمال غرب قبرس که یکی از سرسبز ترین شهر های قبرس در این نقطه جغرافیایی قرار دارد. به خاطر مورد تایید وزارت بهداشت نبودن آن مخصوص کسانی است که قصد ادامه تحصیل و یا کار و مهاجرت در خارج از کشور را دارند. در...
اطلاعات خرید ملک در ترکیه\r\nراهنمایی های کلی در مورد اقامت ترکیه\r\nاخیرا در شبکه های اجتماعی، سایت های اینترنتی و یا شبکه های ماهواره اقدام به تبلیغ با عنوان های خرید ملک در ترکیه، خرید آپارتمان در استانبول، اخذ اقامت ترکیه با خرید ملک، دریافت پاسپورت ترکیه و ... با تصاویر بسیار جذاب و رویایی از ملک ها و مناطق مختلف در ترکیه نموده اند.\r\nخدمت شما عرض کنم که اطلاعاتی که در مورد این گونه ملک ها ...
مدارک مورد نیاز ویزای کانادا\r\nموسسه سفیران نوباوران عدل مفتخر است تا شمارا در مراحل ویزای کانادا , اخذ ویزای تحصیلی کانادا , شرایط ویزای کار کانادا , ویزای کانادا تحصیلی , اخذ ویزای توریستی کانادا و شرایط دریافت ویزای ۵ ساله کانادا تضمینی ( اخذ وقت مصاحبه و ویزای کانادا ) و پرداخت هزینه های سفارت و مهاجرت به کانادا و تکمیل فرم ها و مدارک مورد برای دریافت ویزای کانادا نیاز یاری نماید .ویزا...

دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

تحصیل و کار در سوئیس

تحصیل و کار در سوئیس

تحصیل در سوئیس کار همزمان با تحصیل با ماهیانه ۲۰۰۰ دلار حقوق به بالا تضمین اخذ کار بعد از تحصیل شش ماه تحصیل و شش ماه کار تضمین شده دوره های کارشناسی و کارشناسی ارشد اگر بدنبال شرایطی هستید که بتوانید همزمان با تحصیل کار کنید و بعد از تحصیل تضمین کار در اتحادیه اروپا را نیز داشته باشید همین الان میتوانید برای سوئیس اقدام ...

بورس رشته اقتصاد و مدیریت اتریش

بورس تحصیلی برای مقطع ​کارشناسی ​ارشد رشته های مدیریت بازرگانی و اقتصاد به اطلاع متقاضیان ادامه تحصیل در اتریش می​ ​رساند تعداد​ محدودی بورس تحصیلی برای متقاضیان ادامه تحصیل در رشته های مدیریت بازرگانی و اقتصاد در ​مقطع ​کارشناسی ​ارشد مهیا میباشد. این بورس شهریه و هزینه زندگی دانشجو در طول تحصیل را پوشش میدهد. شرایط متقاضیان : ۱- فارغ التحصیلان  مقطع کارشناسی رشته های ...

شرایط کالج های فنی و حرفه ای در اتریش

شرایط کالج های دو ساله  فنی و حرفه ای در اتریش   : داشتن دیپلم  کار و دانش  یا فنی حرفه ای یا پیش دانشگاهی احتیاجی به داشتن نمره زبان آلمانی نیست ولی داوطلب باید حدود سطح B1 به زبان آلمانی  آشنائی داشته باشند. شهریه هر ترم ۸۰۰یورو مدرک رسمی از اتاق بازرگانی اتریش رشته های ارائه شده: ساختمان ، برق، اتو مکانیک، مکاترونیک  شرایط کالج های ...

تحصیل در اتریش مقطع دکترا

شرایط پذیرش دوره دکترا / شرایط جدید دانشگاه های دولتی اتریش ۱-       دانشجوی دکترا  یا فارغ التحصیل مقطع ارشد  دانشگاه های سراسری یا پیام نور و یا آزاد ۲-       زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان انگلیسی  میباشد . رشته های به زبان انگلیسی  احتیاجی  به داشتن نمره آیلتس نمیباشد. ۳-       پذیرش در همان رشته  یا زیر شاخه های آن  خواهد بود که ...

تحصیل در اتریش مقطع فوق لیسانس

شرایط پذیرش جهت مقطع ارشد / شرایط جدید دانشگاه های دولتی اتریش ۱-  دانشجوی ارشد یا فارغ التحصیل مقطع کارشناسی دانشگاه های مورد تائید ایران ۲-  احتیاج به ارائه نمره زبان آلمانی  جهت پذیرش  نیست  . ۳-  پذیرش در همان رشته  یا زیر شاخه های آن  خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن  بوده است . امکان تغییر ...

تحصیل در اتریش مقطع لیسانس

مقطع لیسانس / شرایط جدید دانشگاه های دولتی اتریش ۱- داشتن گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه های مورد تائید ایران دارندگان مدرک فوق دیپلم دانشگاه های سراسری امکان اخذ پذیرش جهت مقطع کارشناسی دانشگاه های اتریش ، میباشد . دانشجویان انصرافی  دانشگاه های سراسری نیز امکان ادامه تحصیل  برای آنها پس از بررسی پرونده دانشجو میسر میباشد . ۲- احتیاج به ارائه نمره زبان ...

شرایط اخذ ویزای اتریش

اخذ ویزای اتریش مدرک مالی نشان دهنده توان مالی متقاضی ( Bank Statement ) معادل ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی خودبا امکان  حواله ازیکبانک دولتی یاخصوصی به اضافه یک کپی به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن یا خوابگاه  به اضافه یک کپی تبصره : گروه موسسات ویستا ، این مورد  را جزو خدمات قابل ارائه خود  به متقاضیان جهت اخذ ...

دکترا در اتریش

تحصیل در مقطع دکترا در اتریش تحصیل در قلب اروپا و در دانشگاه های معتبر و ارزان همیشه از اولویت های دانشجویان ایرانی می باشد. اتریش با داشتن دانشگاه های بسیار معتبر در جهان میتواند مقصد افرادی باشد که مایل هستند در کنار تحصیل در یک دانشگاه عالی، زندگی ارزان و با کیفیتی هم داشته باشند. برای ورود به دانشگاه های اتریش ...

تحصیل در اتریش

شرایط ورود به دانشگاه های اتریش برای کسانی که در حال حاضر مشغول به تحصیل در دانشگاه های آزاد و سراسری هستند و فارغ التحصیل نشده اند یکی از بهترین فرصت های تحصیلی ، اخذ انتقالی از دانشگاه خود به یکی از دانشگاه های کشور اتریش می باشد. به عبارت دیگر اگر شخصی دیپلمه باشد، یعنی ۱۲ سال تحصیل کامل داشته ...

با عضویت در خبرنامه ما از آخرین اخبار ما مطلع شوید

×