دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

شرایط تحصیل در لهستان

تحصیل در مقطع لیسانس در کشور لهستان داشتن دیپلم آموزش و پرورش برای تحصیل در لهستان کافی است. در مقطع لیسانس چون بیشتر دوره ها به زبان لهستانی است باید به مدت یکسال در کشور لهستان دوره ی زبان لهستانی را گذارند. بعد گذراندن این دوره و کسب نمره ی ب ۲ بجز چند دانشگاه که مصاحبه ی شفاهی در زبان دارند بقیه ...
×