دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

تبلیغ


گروه آتیه آفرینان ایرانیان
اخذ پذیرش تحصیلی از تمامی کشورها به همراه بورسیه تحصیلی
تلفن: ۲۲۲۲۶۷۷۷ – ۰۲۱
وب سایت: 
www.atiyeafarinan.org
تلگرام: 
applyabroadnow@
جهت دریافت بورسیه های تحصیلی و اخذ تخفیفات ویژه حتما اعلام کنید از طرف سایت Raimand تماس گرفته اید

تحصیل رایگان در آلمان

تحصیل در آلمان

تحصیل رایگان در دانشگاه آخن به زبان انگلیسی

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از آلمان

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند:
۱- ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
۲- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
۳- ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
۴- ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
۵- کپی پاسپورت
۶- کپی شناسنامه
۷- ۱۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶
۸- گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )
۹-  مدرک زبان آیلتس ۶٫۰ و یا تافل ۵۵۰

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت آلمان برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا۱۱:۳۰ این کار امکان پذیر است.  مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نیز تایید نماید.

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی آلمان

درخواست ویزا باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست روادید بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

۱- سه نسخه فرم درخواست ویزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد به همراه ۳ قطعه عکس جدید ( با در دست داشتن پذیرش می توانید فرم درخواست را از سفارت تحویل بگیرید)
۲- گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاریخ درخواست روادید )
۳- شناسنامه
۴- گذرنامه و شناسنامه همسر
۵- فتوکپی از صفحه دوم و سوم گذرنامه متقاضی و همسر
۶- تعهد نامه مالی بر اساس بند ۸۴ قانون اتباع بیگانه ( اصل و کپی) از طرف تعهد کننده در آلمان به انضمام گواهی وضعیت اقامت وی در آلمان ، گواهی در مورد تامین مالی هزینه تحصیلی ( مانند فیش حقوق تعهد کننده و یا مدارک درآمد شخص متقاضی)
۷- اصل و فتوکپی از پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه عالی (Fachhochschule )  در آلمان
۸- مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران
۹- اصل و کپی مدارک تحصیلی دبیرستانی و دانشگاهی متقاضی در ایران
۱۰- ارائه ۶ ماه بیمه درمانی ( که این امر توسط بیمه درمانی بین المللی بیمه ایران قابل انجام است)

مطلب پیشنهادی:  شرایط دریافت بورس برای تحصیل در دانشگاه‌های آلمان

ضمانت نامه مالی

در کشور آلمان ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است :
۱ – خود شخص متقاضی روادید تحصیلی
۲- تعهد کننده مالی مقیم در آلمان

۱- ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی روادید تحصیلی

شخص می تواند با مراجعه به یکی از شعبات ارزی و با حواله مبلغ ۸۶۴۰ یورو در یکی از بانک های ایران در حساب خود ، ضمانت مالی خود را دریافت کند.

۲- ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقیم در آلمان

شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در آلمان و با ارائه کلیه مدارک مالی خود اعم از فیش حقوقی و …. شخص متقاضی روادید تحصیلی در ایران را تا مادامی که در آلمان تحصیل می نماید ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ایران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی روادید خود را درخواست نماید.

 

در صورتیکه دارای شرایط بالا هستید فرم زیر را تکمیل کنید

فرم مشاوره تحصیل در آلمان

 

ajax loader - تحصیل رایگان در آلمان

لطفا به این مطلب رای دهید
[رای: 9 امتیاز: 4]

*

code

تبلیغ


گروه آتیه آفرینان ایرانیان
اخذ پذیرش تحصیلی از تمامی کشورها به همراه بورسیه تحصیلی
تلفن: ۲۲۲۲۶۷۷۷ – ۰۲۱
وب سایت: 
www.atiyeafarinan.org
تلگرام: 
applyabroadnow@
جهت دریافت بورسیه های تحصیلی و اخذ تخفیفات ویژه حتما اعلام کنید از طرف سایت Raimand تماس گرفته اید

×