دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

تحصیل رایگان در آلمان

تحصیل در آلمان

تحصیل رایگان در دانشگاه آخن به زبان انگلیسی

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی از آلمان

مدارک زیر با توجه به شرایط متقاضیان دسته بندی شده و نیازی نیست که همه متقاضیان کلیه مدارک را جهت اخذ پذیرش داشته باشند:
۱- ترجمه مدرک دیپلم و ریز نمرات آن
۲- ترجمه مدرک پیش دانشگاهی و ریز نمرات آن
۳- ترجمه مدرک لیسانس و ریز نمرات آن
۴- ترجمه مدرک فوق لیسانس و ریز نمرات آن
۵- کپی پاسپورت
۶- کپی شناسنامه
۷- ۱۲ قطعه عکس رنگی ۴*۶
۸- گواهی زبان آلمانی ( در صورت موجود بودن )
۹-  مدرک زبان آیلتس ۶٫۰ و یا تافل ۵۵۰

لازم به ذکر است که ترجمه مدارک تحصیلی باید به تایید سفارت آلمان برسد که همه روزه از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت ۸:۳۰ تا۱۱:۳۰ این کار امکان پذیر است.  مدارک ابتدا باید به تایید وزارت امور خارجه برسد تا سفارت آلمان آنها را نیز تایید نماید.

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی آلمان

درخواست ویزا باید شخصا ارائه شود. سفارت در صورت ناقص بودن مدارک از قبول درخواست روادید امتناع خواهد کرد. بررسی درخواست روادید بطورمعمول ۲ تا ۴ ماه بطول می انجامد.

۱- سه نسخه فرم درخواست ویزا که بطور کامل و خوانا پر شده و شخصا امضاء گردیده باشد به همراه ۳ قطعه عکس جدید ( با در دست داشتن پذیرش می توانید فرم درخواست را از سفارت تحویل بگیرید)
۲- گذرنامه با مدت اعتبار کافی ( حداقل ۶ ماه از تاریخ درخواست روادید )
۳- شناسنامه
۴- گذرنامه و شناسنامه همسر
۵- فتوکپی از صفحه دوم و سوم گذرنامه متقاضی و همسر
۶- تعهد نامه مالی بر اساس بند ۸۴ قانون اتباع بیگانه ( اصل و کپی) از طرف تعهد کننده در آلمان به انضمام گواهی وضعیت اقامت وی در آلمان ، گواهی در مورد تامین مالی هزینه تحصیلی ( مانند فیش حقوق تعهد کننده و یا مدارک درآمد شخص متقاضی)
۷- اصل و فتوکپی از پذیرش و یا تایید دریافت درخواست پذیرش از یک دانشگاه یا مدرسه عالی (Fachhochschule )  در آلمان
۸- مدارکی در مورد سابقه شغلی متقاضی در ایران
۹- اصل و کپی مدارک تحصیلی دبیرستانی و دانشگاهی متقاضی در ایران
۱۰- ارائه ۶ ماه بیمه درمانی ( که این امر توسط بیمه درمانی بین المللی بیمه ایران قابل انجام است)

مطلب پیشنهادی:  تحصیل در آلمان دانشگاه اشتوتگارت

ضمانت نامه مالی

در کشور آلمان ضمانت نامه مالی به دو صورت قابل انجام است :
۱ – خود شخص متقاضی روادید تحصیلی
۲- تعهد کننده مالی مقیم در آلمان

۱- ضمانت نامه مالی توسط خود شخص متقاضی روادید تحصیلی

شخص می تواند با مراجعه به یکی از شعبات ارزی و با حواله مبلغ ۸۶۴۰ یورو در یکی از بانک های ایران در حساب خود ، ضمانت مالی خود را دریافت کند.

۲- ضمانت نامه مالی توسط شخص تعهد کننده مقیم در آلمان

شخص تعهد کننده می تواند با مراجعه به شهرداری شهر محل سکونت خود در آلمان و با ارائه کلیه مدارک مالی خود اعم از فیش حقوقی و …. شخص متقاضی روادید تحصیلی در ایران را تا مادامی که در آلمان تحصیل می نماید ضمانت کند و اصل تعهد نامه خود را برای متقاضی در ایران ارسال دارد تا بر اساس آن متقاضی روادید خود را درخواست نماید.

 

در صورتیکه دارای شرایط بالا هستید فرم زیر را تکمیل کنید

فرم مشاوره تحصیل در آلمان

 

Please follow & like us :)
RSS
Follow by Email
Facebook
Google+
https://raimand.com/3560">
Twitter
  1. سمیرا گفت:

    سلام.
    بنده فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه دولتی هستم و به دنبال تحصیل در خارج از کشور هستم. شرایط مورد نیاز برای تحصیل در آلمان رو مطالعه کردم. یک سوال داشتم. آیا نمره زبان انگلیسی جزٕ موارد اجباری هست؟
    تشکر

  2. علیرضا گفت:

    برای تحصیل به صورت رایگان یابورسیه درآلمان درمقطع کارشناسی چه باید کرد وچه مدارکی مرد نیاز است

    • آيلر گفت:

      با سلام
      من دانشجوی ترم ٣ کارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی هستم و ده سال سابقه کار بانکی دارم،برای تحصیل رایگان و گرفتن بورسیه از کشور آلمان چه اقدامات و مدارکی مورد نیازه؟ چقدر زمان میبره؟؟؟

  3. Maryam گفت:

    سلام من دانشجویه تربیت بدنی هستم میشه راهنمایی کنید برای بورس؟

  4. ایدا گفت:

    باسلام ایابادیپلم ریاضی فیزیک بامعدل بالای۱۷وداشتن مدرک بین المللی انگلیس ومدرکB1المانی میتوان دریکی ازدانشگاههای المان برای ادامه تحصیل تا مدارج عالیه بصورت بورسیه ادامه تحصیل داد
    ایابااین شرایط بهتراست یابامدرک لیسانس
    ایادرصورت نیاز برای کمک هزینه تحصیل میشود کارهم کرد وایاخوابگاه میدهند
    درصورت امکان ماچه اقدامی بایدانجام دهیم
    مرسی راستی بطور متوسط درماه چقدرهزینه داردبازهم متشکرم

  5. احمد همت طلب گفت:

    سلام من دو ترم دیگه تا فارغ التحصیلی دارم و میخوام انشاءالله تا درسم تموم نشده، انتقالی بگیرم برای کشور آلمان، من کارت پایان خدمت ندارم، آیا دانشگاه آلمان نیازی به کارت پایان خدمت دارد یا خیر؟!ممنون

  6. husnia گفت:

    سلام من دانشجو رشته حقوق هستم سال اخرم اس میشه رهنمایی کنین برای بورسه
    ممنون

  7. M.sh گفت:

    سلام من فارغ التحصیل کارشناسی ارشد تربیت بدنی از دانشگاه سراسری با معدل۱۸ دارای مدرک مربیگری و چندین مدال کشوری هستم. خواستم ببینم شرایط تحصیل در مقطع دکترا بابورسیه در آلمان چیه؟

  8. سارا اسی گفت:

    سلام من فقط مدرک دیپلم دارم و نمره های خیلی بالایی ندارم جزو شا گردان متوسط هستم متقاضی تحصیل در آلمانم ایا فقط داشتن مدارک تحصیلی برا ی زبان انگلیسی و المانی تنها کافی و نیاز به مدرک خاصی نیست

  9. ماهجبین گفت:

    سلام من مهاجر افغان درایران هستم وخیلی میخوام یک دکتر موفق دراینده ن چندان دور بشم
    میخواستم بگم میشه منو بورس کنید
    قول میدم ازدل وجون تلاش کنم کمکم کنید

  10. بيتا گفت:

    سلامکم ٢۶ سالمه تازه فارغ اتحصیل ارشد با معدل ١٧:٣۵ رشته مدیریت بازرگانى هستم! شرایط بورسیه کامل شدن به همراه کمک هزینه در مقطع دکترى در دانشگاه بین المللى مونیخ المان چیه؟لطفا راهنمایى کنید

  11. زهرا گفت:

    سلام من مدرک B1 زبان المانی دارم ، دارای دیپلم ریاضی فیزیک و معدل بالای ۱۹ دارم ، میتونم در یکی از دانشگاه های مونیخ یا برلین ،بورسیه بشم؟ شرایطش چیه؟ لصفا راهنمایی کنید.

×