دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

نکات مهم جهت دریافت ویزای آلمان

342 کل بازدید, 2 بازدید امروز

نکاتی مهم و ضروری در مورد ویزای تحصیلی آلمان🇩🇪

✅ برای درخواست ویزای دانشجویی هر شخص باید مبلغ ٨۶۴٠ یورو معادل ریالی ٣٨ میلیون تومان به مدت یک روز یا بیشتر در حساب بانکی در ایران ( هر بانک دلخواه ) قرار دهد و یک نامه تمکن مالی به زبان انگلیسی از بانک دریافت کند و به سفارت ارائه دهد.
✅ در بدو ورود به آلمان ، متقاضیان بایستی حداقل ٨۶۴٠ یورو به همراه داشته باشند ، زیرا ویزایی که سفارت صادر میکند ٣ ماه اعتبار دارد و بعد از ٣ ماه باید به ١ سال تمدید شود و برای تمدید ویزا این مبلغ باید در حساب بانکی بنام دانشجو در آلمان افتتاح شود.
✅ برخی از شهر ها در آلمان پس از ورود متقاضی مبلغ ٨۶۴٠ یورو را بلاک میکنند و فقط دانشجو مجاز به برداشت ۶۵٠ یورو در ماه میباشد، برخی شهر ها هم خیر و فقط یک روز کافیست که اون مبلغ حهت تمدید ویزا در بانک بماند.
✅ دانشجویانی که ابتدا بایستی دوره ی فشرده زبان آلمانی در آلمان بگذرانند ، در برخی شهر ها در طی دوره ی زبان اجازه کار نخواهند داشت .
✅ بجای ٨۶۴٠ یورو، اگر شخصی در داخل آلمان ساپورت مالی متقاضی را متقبل شود و یا دانشجو، بورسیه ای از آلمان داشته باشد ، لذا وی از ارائه ی ٨۶۴٠ یورو معاف است.
✅در صورتیکه یکی از زوجین پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آلمان را دارا باشد ، همزمان همسر وی و فرزندان زیر ١٨ سال میتوانند برای ویزای همراه نیز اقدام کنند و باهم وارد کشور آلمان شوند .
✅همسری که ویزای همراه دریافت میکند اجازه ی تحصیل و کار نخواهد داشت .
✅همچنین شخصی که با ویزای همراه وارد کشور آلمان شده است آن ویزا قابل تبدیل به دانشجویی نمیباشد .
✅فرزندان اجازه ی تحصیل رایگان در موسسات و مدارس آموزشی آلمان را دارند .
✅اما جهت اینکه خانواده ها درصد دریافت ویزایشان بالاتر برود ، لذا پیشنهاد میشود که زوجین هر دو نفر پذیرش تحصیلی داشته باشند و برای ویزای دانشجویی اقدام کنند و هر دو از یک دانشگاه .
✅ هزینه ی زندگی دانشجویی بصورت متاهلی ماهانه حدودا ١٠٠٠ یورو براورد میشود و به ازای هر فرزند ٢٠٠ الی ٣٠٠ یورو ماهانه افزایش میابد.
✅در طول دوره ی تحصیل کلیه ی دانشجویان اجازه ی کار دارند به مدت هفته ای ٢٠ ساعت .
✅به ازای هر ساعت کار دانشجویی یک دانشجو میتواند ساعتی ٨ یورو ( مینیمم ) درامد داشته باشد .حدودا مینیمم دانشجویان میتوانند ماهانه ۵٠٠ یورو درامد داشته باشند که ٩٠٪‏ هزینه های زندگی دانشجویی را پوشش میدهد.
✅دانشجویان اجازه ی کار در داخل و یا خارج از دانشگاه را دارا میباشند .
✅کار دانشجویی میتواند هم مرتبط و هم غیر مرتبط با رشته ی تحصیلی دانشجو باشد .
✅پس از اتمام تحصیل ، دولت آلمان ١٨ ماه به دانشجویان فرصت یافتن شغل میدهد و از لحظه ای که دانشجویان کار پیدا میکنند ، اگه ٣ سال با ویزای کاری زندگی کنند و به مدت ۶٠ ماه مالیات پرداخت کرده باشند ( از شروع تحصیل ) ، لذا اقامت دائم دریافت خواهند کرد . مالیات هایی که در دوران دانشجویی پرداخت میشود برای دریافت اقامت دائم بصورت نصف قابل محاسبه است .
✅هزینه های زندگی در آلمان ( ماهانه ) ۶۵٠ یورو بطور متوسط میباشد.
✅شهریه ی دانشگاههای آلمان در حد رایگان میباشد بین ترمی ٢٠٠ الی ۵٠٠ یورو
✅ پروسه اخذ پذیرش از دانشگاههای آلمان تقریبا ٢ الی ٣ ماه زمان میبرد و همچنین پروسه ی ویزای دانشجویی آلمان ٨ الی ١٠ هفته .
✅عموما جهت درخواست پذیرش از طریق گروه اعزام پارسیان، متقاضیان عزیز نیازی به ارائه ی مدرک زبان آلمانی را ندارند .
✅متقاضیانی که پذیرش دانشگاه ( آلمانی زبان دارند ) جهت اقدام برای ویزا حتما داشتن مدرک زبان آلمانی سطح B1 اجباری میباشد .
✅بدیهیست تا زمانی که متقاضیان عزیز مدرک زبان آلمانی B1 را دریافت میکنند ، پذیرش تحصیلی باطل نخواهد شد و قابل آبدیت میباشد .
✅متقاضیانی که دارای پذیرش از پروگرام های انگلیسی زبان میباشند ، از ارائه ی مدرک زبان آلمانی سطح B1 به سفارت معاف میباشند .
✅فقط متقاضیانی میتوانند برای پروگرام های انگلیسی زبان ( ارشد ) اقدام کنند که دارای معدل لیسانس بالای ١۴ باشند .و معدلین زیر ١۴ از شانس بسیار ضعیفی برای گرفتن پذیرش انگلیسی زبان برخوردار هستند .
✅متقاضیان لیسانس و ارشد ( آلمانی زبان ) که دارای معدل بالای ١٢ باشند امکان درخواست پذیرش برای آنها وجود دارد .
✅متقاضیان دکترا فقط اخذ پذیرش به زبان انگلیسی انجام میدهیم و در خیلی از مواقع حتی نیاز به داشتن مدرک آیلتس یا تافل نمیباشد زیرا سطح زبان شما از طریق مصاحبه ی اسکایپ با استاد مربوطه بررسی خواهد شد .
✅هزینه ی ویزای دانشجویی ۶٠ یورو میباشد .

مطلب پیشنهادی:  تحصیل رایگان در رشته داروسازی کشور آلمان

در صورتیکه متقاضی تحصیل در آلمان هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “آلمان” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

جهت کسب اطلاعات بیشتر با موسسه آتیه آفرینان تماس بگیرید

تلفن: ۲۲۲۲۶۷۷۷ – ۰۲۱

لطفا به این مطلب رای دهید
[رای: 2 امتیاز: 4]
  1. zahra گفت:

    سلام،من کارشناس رادیولوژی از دانشگاه علوم پزشکی تهران با معدل ۱۵.۹۰دارم،در حال حاضر هم باید برم طرح:|
    قصد دارم به کشوری مهاجرت کنم که قادر باشم با لیسانس پزشکی بخونم!!للیسانس به پزشکی،فکر کنم یه دوره ۴ساله است،البته یکی از الویت هام کشوریه که بتونم کار کنم!ترجیحا رادیولوژی!!!مایل هم نیستم جایی برم که آزمون ورودی داشته باشه:|مدرک زبان هم ندارم ولی میتونم توو این ۲سال طرح براش اقدام کنم!!!
    اگر هم کشوری باشه که هزینه اش کم باشه و شرایط کارم فراهم باشه،با از ۰شروع کردن پزشکی مشکل ندارم:|فقط خیلی دوست ندارم برگردم ایران،دوست دارم همونجا بتونم مشغول کار شم با مدرک پزشکی!!!

  2. ramin گفت:

    سلام.من کارشناشی مهندسی مواد/متالورژی صنعتیبا معدل ۱۶٫۳۹ از دانشگاه سراسری مراغه دارم میخوام برای ادامه تحصیل در مقطع ارشد اقدام کنم اما زیاد از پذیرش تحصیلی اطلاع ندارم ممنون میشم کمکم کنید

*

code

×