دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

تبلیغ


گروه آتیه آفرینان ایرانیان
اخذ پذیرش تحصیلی از تمامی کشورها به همراه بورسیه تحصیلی
تلفن: ۲۲۲۲۶۷۷۷ – ۰۲۱
وب سایت: 
www.atiyeafarinan.org
تلگرام: 
applyabroadnow@
جهت دریافت بورسیه های تحصیلی و اخذ تخفیفات ویژه حتما اعلام کنید از طرف سایت Raimand تماس گرفته اید

شرایط اخذ ویزای اتریش

اخذ ویزای اتریش

  • مدرک مالی نشان دهنده توان مالی متقاضی ( Bank Statement ) معادل ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی خودبا امکان  حواله ازیکبانک دولتی یاخصوصی به اضافه یک کپی
  • به همراه داشتن تاییدیه ی اجاره ی مسکن یا خوابگاه  به اضافه یک کپی

تبصره : گروه موسسات ویستا ، این مورد  را جزو خدمات قابل ارائه خود  به متقاضیان جهت اخذ ویزا تعریف نموده است.

شرایط اصلی اخذ ویزای همراه جهت همسر:

  • مدرک مالی نشان دهنده توان مالی همراه  ( Bank Statement ) معادل ۱۰٫۰۰۰ یورو در حساب ارزی یا ریالی شخصی همسرتان  قابل حواله از یک بانک دولتی یا خصوصی به اضافه یک کپی
  • داشتن مدرک کارشناسی  یا نمره زبان A1 یا نمره ایتلس بالای ۵٫۵
  • همسر دانشجویانی که با ویزای دانشجویی وارد کشور اتریش شده اند, همانند همسرشان مجاز به کار در این کشور نیستند. اما آنها نیز اجازه تحصیل دارند .
  • شخصی که با ویزای دانشجویی در کشور اتریش  اقامت دارد, به شرط درخواست کارفرما یا برای کارآموزی میتوان اجازه کار موقت یا نیمه وقت تا سقف ۲۰ ساعت در هفته و دریافت حداکثر حدودا ۳۴۰ یورو در ماه را داشته باشد.

 

در صورتیکه متقاضی تحصیل در اتریش هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “اتریش” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

[hover_color background=”#e0f9ab” background_hover=”#f1fcd9″ link=”” class=”” target=””]

گروه موسسات ویستا (با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری)
موسسه پرسا گسترویستا
موسسه علم هنر میثاق
موسسه سپید ستاره فدک
موسسه سازندگان آینده دانش ایرانیان

تلفن:
۸۸۶۲۱۳۶۳
۸۸۰۵۴۹۱۲
۶۶۵۲۰۹۱۶
همراه(پاسخگویی تا ساعت۲۱): ۰۹۱۹۹۵۰۳۰۴۱

آدرس: تهران، یوسف آباد، نبش خیابان شصتم ، ساختمان تابان ، طبقه دوم ، واحد ۲۰۵
ساعات کاری:
شنبه تا چهارشنبه ۹:۳۰ الی ۱۷
پنجشنبه ها ۹:۳۰ الی ۱۲

ایمیل: info@vistauni.com
وب سایت: www.vistauni.com

[/hover_color]

مطلب پیشنهادی:  تحصیل در اتریش

[otw_is sidebar=otw-sidebar-3]

ajax loader - شرایط اخذ ویزای اتریش

لطفا به این مطلب رای دهید
[رای: 1 امتیاز: 5]
  1. جاوید گفت:

    سلام. چگونه میشود دانشجوی پزشکی اتریش شد؟ دیپلم تجربی و مدرک پیش تجربی را دارم. با معدل ۱۸٫۳۴ کارت پایان خدمت دارم.۲۳ سال هم سنم هست.لطفا راهنماییم کنید.

  2. Mohammad Abbasi گفت:

    من مدرک کاردانی برق دارم ،میشه واسه کاردانی به کارشناسی پذیرش بگیرم

  3. مهدی گفت:

    سلام بنده کاردانی دامپزشکی کارشناسی تولیدات دامی از دانشگاه ازاد چطور میتونم پذیرش بگیرم

  4. shirin گفت:

    salam,yani faghat hamin 10000 yuru lazeme?mablagh dgei nmikhan?baraye dokhtar

  5. Mahmoud گفت:

    سلام. من ۳۳ ساله و فارغ التحصیل دکتری دامپزشکی از دانشگاه آزاد هستم و قصد ادامه تحصیل در اتریش را دارم. به زبان آلمانی هم تسلط نسبی دارم. لطفا من را راهنمایی فرمایید؟

*

code

تبلیغ


گروه آتیه آفرینان ایرانیان
اخذ پذیرش تحصیلی از تمامی کشورها به همراه بورسیه تحصیلی
تلفن: ۲۲۲۲۶۷۷۷ – ۰۲۱
وب سایت: 
www.atiyeafarinan.org
تلگرام: 
applyabroadnow@
جهت دریافت بورسیه های تحصیلی و اخذ تخفیفات ویژه حتما اعلام کنید از طرف سایت Raimand تماس گرفته اید

×