دسته مورد نظر را انتخاب نمایید

تحصیل در اتریش مقطع دکترا

شرایط پذیرش دوره دکترا / شرایط جدید

دانشگاه های دولتی اتریش

۱-       دانشجوی دکترا  یا فارغ التحصیل مقطع ارشد  دانشگاه های سراسری یا پیام نور و یا آزاد

۲-       زبان تدریس در اغلب رشته ها به زبان انگلیسی  میباشد . رشته های به زبان انگلیسی  احتیاجی  به داشتن نمره آیلتس نمیباشد.

۳-       پذیرش در همان رشته  یا زیر شاخه های آن  خواهد بود که متقاضی در ایران دانشجوی آن رشته یا فارغ التحصیل آن  بوده است . امکان تغییر گرایش میباشد .

تبصره: تنها در صورت داشتن  اقامت والدین یا همسر بیش از ۵ سال میتواند رشته خود را عوض نماید.

۴-       شهریه در دانشگاه های اتریش بین ۳۸۵تا ۷۵۰ یورو در هر ترم میباشد

۵-       اخذ پذیرش جهت رشته های مرتبط با مدیریت و اقتصاد و حسابداری مشمول یک سری شرایط دیگر نیز میباشد.

۶-        مدت زمان پذیرش  : معمولا بین سه تا ۶ ماه میباشد.

در صورتیکه متقاضی تحصیل در اتریش هستید، بر روی فرم مشاوره زیر کلیک کنید و اطلاعات خود را وارد نمایید تا از طرف موسسه با شما تماس گرفته شود (در قسمت کشور مورد نظر حتما “اتریش” را وارد نمایید)

فرم مشاوره

[hover_color background=”#e0f9ab” background_hover=”#f1fcd9″ link=”” class=”” target=””]

گروه موسسات ویستا (با مجوز رسمی از وزارت علوم تحقیقات و فناوری)
موسسه پرسا گسترویستا
موسسه علم هنر میثاق
موسسه سپید ستاره فدک
موسسه سازندگان آینده دانش ایرانیان

تلفن:
۸۸۶۲۱۳۶۳
۸۸۰۵۴۹۱۲
۶۶۵۲۰۹۱۶
همراه(پاسخگویی تا ساعت۲۱): ۰۹۱۹۹۵۰۳۰۴۱

آدرس: تهران، یوسف آباد، نبش خیابان شصتم ، ساختمان تابان ، طبقه دوم ، واحد ۲۰۵
ساعات کاری:
شنبه تا چهارشنبه ۹:۳۰ الی ۱۷
پنجشنبه ها ۹:۳۰ الی ۱۲

ایمیل: info@vistauni.com
وب سایت: www.vistauni.com

[/hover_color]

 

  1. عبدالحمید م شدی گفت:

    سلام ارشد روانشناسی بالینی هستم و میخواهم دکتری بالینی پذیرش شوم.زبان انگلیسی در حدِ مبتدی یا رفع رجوع هستم.شرایط چیست؟سپاس

  2. هدی گفت:

    سلام وقت بخیر
    برای پذیرش دکتری از کشور هلند و اتریش سوال داشتم و همچنین گرفتن بورسیه. من ارشد عمران،گرایش راه و ترابری از دانشگاه پیام نور تهران هستم و همسرم ارشد صنایع غذایی گرایش صنایع غذایی از دانشگاه ازاد . زبان هر دو نفرمود هم در حد خوب هست ولی مدرک زبان نداریم. یک دختر ۶ساله هم دارم . مقاله هم بین المللی و isiهر دو داریم. با این شرایط امکان پذیرش هست؟
    سپاس

×